jedstef Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Witam, mam na imię Jędrzej i niedawno zakupiłem Audi A4 B5 1,9 TDI 115 KM (wcześniej Audi 80 B3 [1,6 TD RA]. Maszyna z 2000 roku. Przepiękna wyszukana, wygłaskana Srebrny metalik, na alufelgach z fabrycznie przyciemnionymi szybami w lustro:) Sprowadzona z Niemiec od kobiety (pierwszy właściciel). Dodam fotkę przy okazji. Niemniej mam z nią kilka drobiazgowych problemów, z którymi na pewno się zgłoszę w odpowiednim dziale. Pozdrawiam wszystkich Audi maniaków !! Audi Forever :>
Gość Pulchny Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczów jestem posiadaczem Audi A4 Avant 1.9 tdi 115km 2000r.
p1jan Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Witam wszystkie Forumowiczki i Was też Forumowicze :> Obecnie pomykamy w Renault Grand Scenic 2009 1.4 TCE (srebrny "Bzyczek"), ale jak to bywało wcześniej, co dwa autka, to nie jedno. Tak więc rodzinny Scenic i do tego wypadałoby jakąś A4-kę z quattro. Serce rwie się do tej z V6 ale pewnie i 1.8T będzie w miarę. Trzeba poczytać, oswoić się z myślą, zrzucić na kryzys 40-to latka itp. Po Scenicu z turbinką to już właściwie tylko coś z pazurem, tak więc raczej TDI w odstawce, tym bardziej, że A4 B6 to tylko wgardzany 2.5 TDI, a może nie? Poczytam, pogłębię wiedzę i cóż, szukać, szukać, szukać.... tego THE BEST.
Rekomendowane odpowiedzi