simon712 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Stałem się posiadaczem Audi A4 B6 w wersji avant, więc postanowiłem się zalogować w Klubie Audi. Jest to moje pierwsze auto tej marki. Mam nadzieje, że wszystkie problemy i niejasności z Waszą pomocą pomożecie mi rozwiązać, mam także nadzieję, że moje sugestie i spostrzeżenia będą pomocne dla innych użytkowników.Pozdrawiam
speleo Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich posiadaczy, fanów i przyszłych posiadaczy Audi A4 Początkiem listopada planuję zakup Audi A4 Avant 1.9 TDi. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi na temat tego modelu, na co zwrócić uwagę to proszę o info. Pozdrawiam!
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witaj na pokladzie prawdziwego klubu
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witaj na pokladzie prawdziwego klubu
coyott Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam wlascicieli wiadomej marki:)Pozdrowienia dla wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi