Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 witamy na a4-klub.pl i zapraszamy na spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii kazimierz o godzinie 18-stej-parking dach
Hiv Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Właśnie szukam jakiegoś autka dla siebie. Biorę pod uwagę min A4 Nawet oglądałem dziś ładny egzemplarz i postanowiłem troszkę o nim poczytać. Mam kilka pytać więc mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź a moze wkrótce będę posiadaczem A4ki! Pozdrawiam!
ochkarol81 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam i na początku gratuluję tak pomocnego forum:)Dobra stronka ,pomocni ludzie i niezbędne informacje:) Posiadam audi a4 1.9 tdi i jestem bardzo zadowolony z auta i w ogóle nie ma to jak Audi ..hehe:) Szkoda tylko ze mam problemy z turbiną lub z czymś co mi ją blokuje ....ale własnie dzięki takim forum jakoś do tego dojdę Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi:)
derwin Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 witam wszytkich posiadaczy audiczek. sam jestem zadowolonym kierowca a4-ki '96 1.8 w benzynce. mieszkam juz od kilku lat w anglii a z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie ma to jak rada od rodaka :> totez jestem tutaj i mam wielka nadzieje na uzyskanie kilku pomocnych informacji na temat mojego pojazdu goraco pozdrawiam wszystkich audi'owiczow derwin - gloucester/ anglia p.s. od razu mam pytanko - w ktorym dziale rozgladac sie za radami dotyczacymi problemami z regulacja nadmuchu oraz wytlumieniem dosyc nieprzyjemnych przewiewow?? dzieki z gory
Rekomendowane odpowiedzi