PIXI Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 witaj w Klubie Ale Kolega się nam rozpisał
przemyslaw Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam. Nazywam się Przemek. Obecnie nie posiadam samochodu, ale mam zamiar kupić Audi A4 B5 prawdopodobnie silnik o mocy większej niż 130 KM. Interesuję się samochodami, pięknymi kobietami i informatyką. W poprzednich latach byłem moderatorem na kilku stronach ( jeżeli będzie taka potrzeba to służę pomocą). Na razie nie będę mógł za bardzo pomóc bo nie wgłębiłem się w tajniki tego auta. Jest mi ono tajemnicą. Co prawda jeździłem B5-tką o mocy 90 KM i bardzo dobrze mi się ona prowadziła, ale to nie to samo co własnym samochodem. Gdy zakupię "audicę" z chęcią będę pojawiała się na zlotach podlaskich jak i ogólnopolskich. Chyba tylko tyle mogę napisać w 1 poście. Rozkręcę się przy większej ilości. Pozdrawiam wszystkich kierowców i użytkowników forum http://www.a4-klub.pl/ i życzę przyczepności i szerokości na polskich krętych i wyboistych drogach. Z wyrazami szacunku Przemek.
Rekomendowane odpowiedzi