deltas Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam serdecznie Od niedawna stałem się posiadaczem jakże genialnego auta, jakim jest A4 Mam nadzieję na owocną moją obecność na tym forum. Pozdrawiam forumowiczów i wszystkiego dobrego (tak na Dzień Dobry )
PowerDiesel Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Siema cieszę się niezmiernie że mogę przyłączyć do grona Audi maniaków. Pozdrawiam wszystkich i cieszę się że będę mógł wymieniać z wami cenne doświadczenie.
Darco71 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kraków . mam na imie Dariusz .jestem posiadaczem A4 2.5 tdi Avant od 2 lat . pozdrawiam wszystkich klubowiczow !!!!
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski
sakis Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1.9TDI. Mam nadzieję, że znajde tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi