darkus85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich!! właśnie zamierzam kupić B6 avant. Może ktoś ma namiary na coś ciekawego? Pozdrawiam
Rolnik85 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja właśnie kupiłem A4 b5 i jestem bardzo zadowolony:)
mitoja Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zarejestrowałem się, ponieważ rozważam kupno audi A4, od miesiąca szukam odpowiednio utrzymanego egzemplarza, pozdrawiam!!!
abrasadera Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie szukałem auta ale znajomy ktoś wrzucił na forum motocyklowym małą propozycję - pomyślałem czemu nie - po dwóch dniach po prostu poleciałem z kumplem w trase - a on się zastanawiał czemu bijemy 400km w jedną stronę zadupiami pod ukraińską granice (czyli nie w tą stronę ) po auto gdy można by oblukać bo pełno w okolicy - a ja na to, że to uczciwy chłop musi sprzedawać bo moturem takim jak ja jeździ to się przekona... jak zobaczył to nawet targowania za bardzo nie było... (chociaż laptopik był - i złączka też się znalazła - więc autko przetrzepaliśmy ładnie). 800 km w dzikich warunkach - i oto mam ładnego avant'a A4 B5 - naprawde fajna sztuka - mam nadzieje, że zabawi u mnie na dłużej - na razie widziałem ją tyko w nocy bo po trasie od razu wylądowała u kumpla na warsztacie do generalnego przeglądu i standardowych wymian. To jakaś szwajcarskie dziwo z miksem wyposarzeniowym - z kumplem (chłop jeździ A6 C4) np zadziwiliśmy się starą kierownicą w dobrym wyposarzeniu - będzie wiele do odkrycia. Pozdro 4 All! :>
Rekomendowane odpowiedzi