MAŁYredA4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 WITAM MAM AUDI A4 AVANT 1.9 TDI AFN.
pavloprod Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam! Paweł v6 quattro Rok produkcji: 1981 Przebieg: nieznany i kręcony ze sto razy! Pojemność silnika: 5l Moc silnika: 1 Ludź niemechaniczny Rodzaj paliwa: Krew z instalacją na Pb98 Skrzynia biegów: Automat z reduktorem typu ŻONA 2006 Typ: Męski szowinistyczny audi fanatyk Kolor: Blond Stan: Używany Uszkodzony: Nie raz.. Jestem fanem marki od 91r kiedy mając 10 lat wujek przewiózł mnie swoim nowym Audi 100. Obecnie szukam już od dłuższego czasu ciekawej wersji A4 B5 NAJLEPIEJ Z V6 pod maską i zadbanej!!
Ponki1986 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam na imię Łukasz z wykształcenia jestem Certyfikowanym Technikiem Informatyki. Mój samochodzik: A4 (B5) 1997r. 1.9 TDI 110PS AFN, Ciemno-Granatowy metalik. Alu felgi AUDI 205x55 R16, welurowe wnętrze, elektryczne lusterka, przednie szyby i szyberdach. Klimatyzacja dwustrefowa. PS: Pół roku temu podjąłem się samodzielnego wyczyszczeniu turbiny i zmiany N95 :> Autko hula teraz jak szalone. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi