Kristnt Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam wszystkich na tym jakże ciekawym forum. Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Tczewie. Posiadam wspaniałe Audi A4 1.8. 96 rok. Auto posiadam od roku i jestem z niego zadowolony. Postanowiłem zapisać się na forum, aby korzystać z wszystkich możliwości mojego samochodu. Pozdrawiam Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paździoch Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 [oleśnica] witam serdecznie wszystkich miłośników audi a4 :> mam na imię Paweł i prawie od roku jestem szczęśłiwym posiadaczem audi a4 1.8 t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat21 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam wszystkich. Mieszkam w pobliżu Namysłowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamanu Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam szanownych klubowiczów. Myślę że będę tu częstym gościem, do tej pory udzielałem się na vwgolf.pl z racji że nadal posiadam Golfa III. Mamy też w domu Passata B5, ale aktualnie zaczynam sie rozglądać za A4 dla siebie. Pewnie tez będę szukać porad odnośnie kupna i innych. Interesuje mnie Audi z 96-98 roku. Koniecznie benzyna bez gazu motor 1,6 lub 1,8 bez turbo ze wskazaniem na 1,6 z wielu względów. Auta bez klimki nie kupię i nawet nie chce oglądać. Avant mile widziany Jeśli macie dla mnie jakieś sugestie i rady chętnie podyskutuje. Pozdrawiam serdecznie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi