brontozaur Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów, pochodzę z małopolski i mam przyjemność gościć na waszym Forum:) jeżdżę Audi A6 rok 1999 silnik 2,5 TDI Pozdrawiam i do usłyszenia
endrju450 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam, jeżdżę A4 avant 2.8 193 km quattro. Pozdrawiam
KaroL1234 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam:D mam na imie Karol,jeżdżę audi A4 avant 1.9 TDI
tex Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam i pragnę dołączyć do Klubu A4.Od tygodnia jestem użytkownikiem Audi A4 1,9 D Avant 110 kM i postanowiłem poszerzyć swoją wiedze na temat tego wspaniałego autka oraz poznać innych Szanownych Użytkowników.Poprzednie moje autka naprawiałem sam więc dobrze jest też poznać A4 (oby tylko z ciekawości).Proszę o wyrozumiałośc dla początkującego
blazej_19 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum, właścicieli Audi A4 i nie tylko. Od prawie roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 1.9tdi 110KM z 1998roku w pięknym bordowym kolorze. Jak narazie jestem bardzo zadowolony z zakupu i mam nadzieję że to się nie zmieni. Ostatnio zaopatrzyłem się w interfejs VAG KKL i mam zamiar znaleźć na tym forum informację nt diagnozowania mojego audi. Jak będzie cieplej to porobię zdjęcia i wrzucę na forum.
Rekomendowane odpowiedzi