marcin7927 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam mam na imię Marcin od roku jeżdzę Audi a4 B6 awx, jestem bardzo zadowolony z tego samochodu, wcześniej jeździłem passatem B5 AFN przez siedem lat, teraz chciałem sie przesiąść na coś innego choć z podobnym silnikiem i się udało.
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Uzupełnij profil to raz dwa , zapraszam na spoty do galerii Kazimierz , co niedzielę , godz. 18 , parking dach Witamy na forum
DZariusz Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 wypelniajac pkt. 2 regulaminu - witam wszystkich Dariusz
wasermann Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 Witam wszystkich klubowiczow.Jestem nowy na forum,wlasciwie to moje drugie forum audi,bo jezdzilem B4 1.9 TDI.Po ksywach widze starych klubowiczow z forum audi80.Mysle ze milo spedze czas.Jeszcze raz witam wszystkich :>
wojtek57 Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgodnie z regulaminem obowiązującym na forum chciałbym wszyskich bardzo serdecznie POWITAĆ. Mam nadzieje ze zdobęde wiele ciekawych i przydatnych informacji na temat Audi A4. Już niedługo stanę się posiadaczem A4 Avant Quatro z silnikiem 2,6.Mam nadzieję że będzie to udany zakup i auto bedzie dawało dużo satysfakcji z jazdy i z użytkowania. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi