leszek 1 Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 wiyam wszystkich ,jestem amatorem laikiem ale lubię sie pobawić swoimi autkam,interesuje mnie ten silniczek ,jak go zdiagnozować -silnik 1Z tdi
tomanimi Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam wszystkich forumowiczów Dołączyłem do tego forum żeby zdobywać więcej informacji nt samochodów z grupy VAG. Co prawda nie posiadam (jeszcze ) Audioli ale mniej wypasionego brata Passata, jendakże technologia i porady dla silników TDI, diagnostyki VAGiem itp mogą mi się przydać. Mam nadzieję że się nie obrazicie że nie "audiolowiec" dołącza do grupy. pozdr, Michał
Tosiak Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam serdecznie już drugi rok jeżdżę A4 B6, interesują mnie różne zmiany w elektronice tego samochodu, również update'y oprogramowania! Na forach będę zasięgał licznych informacji o Bluetooth, nawigacji itp.
pysio81 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 witam serdecznie wszystkich audi maniakow
Rekomendowane odpowiedzi