jankes85 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cześc wszystkim! Mam na imię Konrad i od niedawna jestem posiadaczem A4. wcześniej było A3 i zachciało się zmian. Tylko Audi.
Dave J. Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cześć. Mam na imię Dawid i jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6 2001r. koloru srebrnego Samochód mam od niedawna, lecz jestem juz nim zauroczony Zdjątka wstawię innym razem, gdyż na chwilę obecną nie posiadam żadnego Pozdrawiam
Tadi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam Was serdecznie, Mieszkam w Mysłowicach i posiadam ( a dokladniej mama, ale często używam) Audi A6 C5 rocznik 97' staruszek ale się trzyma Chciałem porozglądać się i może znajdę jakieś ciekawe tematy, w co nie wątpię i może coś zmienie w samochodzie. Interesuje się mitoryzacją, lecz wyszczególnić w swoim sercu niestety, a może i stety muszę jeden rodzaj umiłowanego samochodu jakim jest Ford Mustang, który zarówno jest moim marzeniem. Nie gniewajcie się, Audice też cieszą moje oczy Pozdrawiam !
Celtusiek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witajcie. Jestem mateusz 18 lat mam audi a4 jest cool buś ;*
artas77 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam. Właśnie zabrałem się za wymianę sprężyn w mojej A4. Prawa tylna pękła więc trzeba naprawić.
Rekomendowane odpowiedzi