radrad Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Z tej strony Radek, przyszly posiadacz a4 b8. Mam nadzieje, ze podzielicie się ze mną swoją wiedzą na temat Audi Pozdrawiam, R.
PABLO Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 19:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski Popraw profil, jeśli masz A4 B8 to rocznik od 2007-2010 i inny silnik
platimati Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam wszystkich Od niespełna sześciu godzin jestem właścicielem A4 w kombi z traktorem 1.9 tdi. Jestem kompletnie zielony, ale mam nadzieję że szybko się to zmieni Pozdrawiam!
djsewek Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Chciałbym na wstępie przywitać się ze wszystkimi forumowiczami A4.klub.pl. Mam na imię Seweryn, obecnie przebywam na wyspach, dokładniej w Irlandii. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 , AVF 1.9 tdi 131 km, 6 speed, sedan, 2004 rok w kolorze srebym. Jest to moje 1 audi, wcześniej był VW. To na tyle jak na początek, niebawem wrzucę zdjęcia. Pozdrawiam forumowiczów.
gregoor Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Siema Wszystkim, pare dni temu zacząłem moją pierwszą przygode z Audi, a konkretnie A4 B6 1.8T no i chyba lepszego miejsca do pogłębienia wiedzy o tej furce nie ma niż to forum... Jeszcze raz SIEMA i pzdr z Serocka! Gregor
Rekomendowane odpowiedzi