smolar22 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Cześć, Od niedawna jestem posiadaczem 1-szego audi a4 B7 Avant. Mam nadzieję, że samochód będzie się spisywał świetnie Jak narazie to jestem mega happy a jazda samochodem to sama przyjemność Wydaje mi się, że już zostanę przy Audi Do tej pory jeździłem Fiatami, Bmw oraz Fordem i z tych 3 marek zdecydowanie króluje Fiat, pewnie dlatego że najmłodszy i silnik 1,9 jtd. Pozdro dla Wszystkich
Istredt Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Nie jestem jeszcze posiadaczem Audi. Właściwie nie miałem jeszcze doświadczeń z tą marką. Ale myślę o kupnie A4 w wersji cabrio, stąd moja obecność na forum. Obecnie posiadam jeszcze Jeepa Grand Cherokee WJ 2004 4,7 Limited (w procesie sprzedaży) i czekam na dostawę VW Touarega (opóźniony ok. miesiąca w produkcji). Miałem Mercedesa SLK stąd przywiązanie do kabrioleta na lato - ale potrzebuję 4 miejscowego żeby zmieściła się cała rodzinka
karo89 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 witam W tamtym tygodni zakupiłem autko A4. Forumek napewno się przyda aby z samochodzikiem było wszystko alles klar.
Rekomendowane odpowiedzi