angela Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajkub Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 WITKA Chcialem sie z wami wszystkimi przywitac... Mam na imie Jakub wiosen 30 POZDRO dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster_Energy Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 jestem z krakowa mam audi a4 b6 avant z 2002r z silnikiem avf 1.9 tdi Tematy mechaniki nie sa mi obce jestem mechanikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loawrif Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich, wczoraj stałem się posiadaczem Audi A4 1,8 Quattro. Mam nadzieję, że forum pozwoli mi lepiej poznać ten samochód. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leohakin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Szczytno. Warmińsko-Mazurskie. Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam sie Piotrek, od 1,5 miesiaca jestem posiadaczem Czarnej Perełki A4 1,9 TDI. Mam nadzieje ze forum pozwoli mi Cieszyc sie z posiadania tego auto i pomoze mi ze wszelkimi problemami zwiazanymi z jego stanem. Mysle ze tutaj nabiore wiekszego sentymentu do tego Autka. Pozdrawiam Wszystich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy zapraszamy do wymiany doswiadczen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witamy zapraszamy do odwiedzin i aktywnego udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi