mati91lv Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Miło mi przywitać sie na tym forum,jestem z Rydułtów[g.Sląsk],nie posiadam co prawda a4,ale passata b5 i golfa,a to chyba podobna stajnia?!
kula007 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam Wszystkich Forumowiczów, pochodzę z Mikołajek jeżdżę Audi A4 1.9 TDI AJM
FRIK Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 WITAM CAłE FORUM I WSZYSTKICH KLUBOWICZóW I KLUBOWICZKI JEśLI TAKOWE TUTAJ MAMY
eMPe76 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich Jestem z Częstochowy.Posiadam Audice A4.Prawde mówiąc,rozglądałem się za VW.Ale jak zobaczyłem Audi,to wziąłem i nie żałuję.No,ale muszę trochę kasy włożyć,bo była niezadbana przez Ukraińca mieszkającego w Polsce Olej silnikowy był czarny jak smoła,niewymieniany chyba dwa lata.Do tego namieszał z oponami.No cóż,nie każdy traktuje samochód jak swoją zabawke.Na prostej drodze rozpędziłem ją na 150 km/h i jak ładnie silnik pracował,cichutko.Czuć,że stać ją na więcej,ale po co kusić los?Pozdrawiam wszystkich
arniioliwer Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich. Miło mi dolączyc do grona miłosników A4
Rekomendowane odpowiedzi