majster151 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam forumowiczow. Mieszkam w norwegi i jezdze srebrnym a4 b6 z 2004r. Silnik AVF, skrzynia Multitronik. Pozdrawiam wszystkich.
makak Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich! W związku ze zmianą samochodu prawdopodobnie na Audi A4 B6 Avant chcę najpierw trochę o nim poczytać, dlatego tutaj jestem
Piotr_wlkp Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na imię mam Piotr, jestem fanem Diesli, posiadam (kolejnego) golfa mk3 z silniczkiem 1Z. Noszę się z zamiarem kupna autka z kółeczkami w znaku. Motoryzacja, technika to moje hobby. pozdrawiam Forumowiczów
koza21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cześć, Mam na imię Piotr lat niedawno skończone 20. Do tej pory miałem corolle e12, Celice VII teraz szukam dla siebie Lexusa is200 ale bardziej jestem skłonny ku Audi A4 B6 tylko i wyłącznie benzyna z manualem. To też szukam takiego modelu do 27~tyś. Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi