maxima-qx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, zgodnie z regulaminem piszę, żeby się przywitać i przedstawić. Łukasz jestem, lat 23. Mieszkam w Rokietnicy koło Poznania, województwo wielkopolskie. Jestem zaocznym studentem Uam-u. Na codzień pracuję w branży chłodnidztwo i klimatyzacja. Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 Tdi 110km rocznik 2000 po liftingu. Nie ukrywam, że jestem miłośnikiem japońskich samochodów. Na audi trafiłem w sumie przez przypadek. Jakość wykonania wnętrza zatrzymała mnie jednak na dlużej. Jestem mile zaskoczony.Nie spodziewałem się, że jazda A4 może dawac tyle frajdy. Na wstępie to tyle, z góry przepraszam za jakies gapy zwiazane z rozpoczynaniem wątków ale jako żółtodziub proszę o wybaczenie Pozdrawiam
stysio Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 [imgt]Witam wszystkich [/imgt] Jestem tutaj nowy ,Zakupiłem 2 tygodnie temu Audi A4 z 1996r., diesel, 110Km , przebieg 260 tys km. Mam nadzieję,że pomożecie mi wdrążyć się w forum.
JONNYxPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Hej wszystkim:) niedawno kupilem Audi A4 B5 1996 1.9 TDI 110 km:) mam nadzieje ze sie jakoś dogadamy wspólnie i w miare możliwosci pomozecie mi w paru sprawach:) Pozdrawiam Krzysiek:)
markus17 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich milosnikow A4..... :>
Stichy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No gapy żadnej nie było poza jedna mala - nie wkleiłeś zdjęcia dziewczyny i nie widze nr tel do niej Ale i tak witamy
Broker89 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam, nosze się z zamiarem kupna A4 B8 w najbliższej przyszłości i będę poszukiwał na tym forum informacji na temat modelu i opcji silnikowych. Mam nadzieję, że opinie i rady zawarte w postach przyczynią się do odpowiedniej i rozsądnej przyszłej decyzji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi