Syntax Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam wszystkich klubowiczów, nie posiadam swojej A4 ale przymierzam się do zakupu stąd moje zainteresowanie forum. Pozdrawiam
krakow-romek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Chcialem sie przywitac
RafkosWPR Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 witam mam na imię Rafał jestem z Pruszkowa k/Warszawy jak widać jestem nowym użytkownikiem tego forum gdyż od nie dawna stałem sie posiadaczem Audi A4.Pozdrawiam wszystkich mam nadzieje ze zostane dobrze przyjęty
ErwinKKS Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam. Jako że od niedawna jestem w posiadaniu Audi. Postanowiłem zarejestrować się tu by w razie jakichkolwiek wątpliwości, mógł się zwrócić do ludzi, którzy znają się na rzeczy. A wydaje mi się że zostanę stałym miłośnikiem Audi, bo tylko ta marka wywarła na mnie ogromne wrażenie. Pozdrawiam.
themightycurlyman Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Cześć wszystkim:) Mieszkam w Warszawie i jeżdżę A4 B6.
Rekomendowane odpowiedzi