daniel_cz Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam wszystkich klubowiczów jestem na etapie zbierania na B7 z silnikiem na razie nie znanym.
gucionexia Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Cześć mam na imie Robert.Pochodze i mieszkam w Białymstoku.Od ok. tygodnia jestem posiadaczem audi A4 kombi 2.5 tdi z 99r. Wcześniej posiadałem mercedesa w202 lecz polskie drogi go zabily(połamany wachacz w trakcie jazdy) A4 ma orginalny lakier co mnie bardzo ucieszyło,lecz i 2 wady,a mianowicie jakieś stuki w przednim zawieszeniu oraz paląca sie kontrolka od asr?
aduski Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam. Nazywam się Adrian. Zakupiłem dzisiaj Audi a4 1.6 100km. 1995 stan wizualny: do poprawek lakierniczych(jest trochę porysowana i posiada kilka większych wgniotek) Stan techniczny: wyciek z maglownicy, wybita poduszka silnika,
pandrulewicz Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam Mam na imię Przemek i od miesiąca jestem posiadaczem A4 97r. 1.8T 150KM Do poprawek lakierniczych i chyba mam do wymiany łancuszek Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi