Mastersisko Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam sam posiadam BMW ale znajomy ma problemy z Audi i szukam najlepszych warsztatów na śląsku. Mam nadzieje że właściciele Audi równie dobrze sobie pomagają jak fani mojej marki Tak sobie od czasu do czasu do was będę tu zaglądać może kiedyś się dorobie r8 to już będę wiedział co i jak
cichy47 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Chciałbym serdecznie przywitac forumowiczów A4 klubu
rafalkrokosz Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam was wszystkich! Siema:) Mam na imię Rafał i mieszkam w okolicach Nowego Dworu Gd. Jestem nowy a zarazem zielony na tym forum ale licze, że szybko mnie ono wciągnie. Posiadam audiczke a4 b6 z 2004r, z silnikiem 1.9 tdi 131PS, niedawno została podkręcona do 172 koników. Jestem w tym autku zakochany po uszy, służy mi już 2 lata i złego słowa nie dam na nie powiedziec. Liczę, że spotkam na ty forum takich samych "kochliwych maniaków" audiczek:) No to jedziemy i do przodu serwus dla was wszystkich!!!!!
eangle Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam jestem nowym posiadaczem Audi A4 B5 96r z silnikiem 1,6 benzyna w wersji sedan zarejestrowałem sie u was by odszukać pewne informacje na temat tego samochodu oraz by dowiedzieć sie jak usunąć ewentualne najczęstsze usterki naszych samochodów
MAXPL Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam. Planuje zakup Audi A4. Zarejestrowałem sie aby zweryfikowac swoja wiedze i dowiedzieć sie o moich typach zakupowych Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi