bogdangl Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam ! Do tej pory jeździłem autami innych marek (FORD, RENAULT, KIA, TOYOTA). Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 (model B5) z silnikiem 2.6 benzyna, rocznik 1995. Jest to drugie auto w rodzinie, wykorzystywane przede wszystkim na dłuższe dystanse. Auto zostało kupione "przypadkowo" - przyznam się że nie brałem pod uwagę tej marki i tego modelu. Po trzech tygodniach i 2.500 km jazdy nie widzę innej możliwości tylko zakup za jakiś czas nowszego modelu AUDI z silnikiem benzynowym V6. Pozdrawiam Wszystkich
tomek_banan Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów i pzdr. z podbeskidzia
folder Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witajcie. Bardziej upierdliwej rejestracji dawno nie widziałem...
Gość [email protected] Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich Tylko AUDI :>
vanPawlak Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich pasjonatów audia4:) Mam na imie Łukasz i jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 z 1996r z silnikiem 1,8 125ps i oczywiście w napędzie quattro:)
Rekomendowane odpowiedzi