m_k Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Mam male pytanie jak przeczyscic przeplywomierz powietrza
slaweq Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam i zapraszam na Spota w najblizszą niedziele na Podpromiu wiecej tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_rzeszowskie_najblizszy_spot_3_sierpnia_2008_godz_1700-t4168.4035.html
ernesto79 Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam Wszystkich. Mam zamiar kupić A4. Mam jeszcze trochę wątpliwości co do motoru ale mam nadzieję że te forum ułatwi mi dokonanie wyboru.
malygt Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam, Zgodnie z regulaminem witam sie z wszystkimi i klaniam sie w pas :notworthy: Jeszcze nie jestem posiadaczem Audi,ale we wrzesniu wybieram sie na zakupy. Interesuje mnie A4 Quattro 3.0 tdi avant tiptronic od 2005 roku. Jezeli chodzi o reszte opcji to musi miec wszystko i przebieg do 100 000 Mam zamiar zmiescic sie w kwocie do 25 000 euro i mysle ze z powodzeniem mi sie to uda. Jezeli ktos moze mi udzielic jakichs ciekawych wskazowek to chetnie poczytam. Poki co zaglebiam sie w forum w poszukiwaniu informacji na temat ww modelu. Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi