enussss Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Witam, na imie mi Łukasz, aktualnie jezdze audi 80 B3 ale w styczniu przymierzam sie do zakupu a4:)
a4michal Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Jako szczęśliwy posiadacz Audi A4 B6 Avant 1.6 gorąco witam wszystkich! Mam nadzieję, że dowiem się tutaj wielu ciekawych rzeczy, zdobędę bardzo dużo informacji, a od siebie mam nadzieję, że również będę mógł dodać przysłowiowe 5gr :-) Wcześniej VW Passat - niestety skradziony, a nowy nabytek widziałem, że również nie grzeszy dalekimi lokatami nt. najczęściej kradzionych. Mimo wszystko, że jest to zdecydowanie słabszy silnik niż ten, który był w ,,pasku'' to jednak przebieg 140 tys km i praktycznie zerowe zużycie wnętrza przekonały mnie do zakupu... Szerokości!!! :-)
bojlid Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Witam serdecznie jestem Darek milo ze zawitalem tutaj ale mam pare problemowz moim autem no i oczywiscie chcialem byc klubowiczem wkoncu mam tą perełkę. Jestem z Chodzieży z wielkopolski mam 26 lat .
Rekomendowane odpowiedzi