i_wiki Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Siemano wszystkim , mam na imie Wiktor aktualnie posiadam Octavie 1.8 Agn , ale przymierzam sie do audi A4 b7, od czasu do czasu jezdze tez b6 1.9 tdi AWX lub b5 1.9 tdi (115KM).
craimi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Hej, jak w temacie, jestem z Wrocka. Posiadam Audi, ale A3 mam nadzieję, że się nie obrazicie Jestem ogólnie fanem marki, nie danego modelu, chociaż i wiem jaki będzie mój następny model Narazie jednak jak wspomniałem mam A3, a że A3 i A4 tak nie daleko siebie, to myślę, że znajdę tutaj kilka ciekawych postów dotyczących chociażby samego silnika itp... Myślę, że (o ile czas mi pozwoli) może znajdę nawet tematy w których i ja będę mógł pomóc Aha i jeszcze silnik: ASZ 96kW, 19 tdi, pieeeekna sprawa
potega8 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Cze mam na imie Piotr, posiadam od nie dawna A4 b5 z 1997r. z silnikiem 90km., mam nadzieje ze spedzimy razem na tej stronie milo i efektywnie czas. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.
cancer83 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam wszystkich Mam na imię Paweł i w najbliższym czasie noszę się z zamiarem zakupu A4 z silnikiem ADR (125KM). Mam nadzieje ze znajdę tu informacje, które pomogą mi w zakupie. Pozdrawiam Paweł
Rekomendowane odpowiedzi