talerz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam serdecznie! Planuje kupić A4 B7, tylko nie wiem z jakim silnikiem czy disel jak tak to 1.9 czy 2.0 czy może benzyne i przerobic na LPG.Może coś podpowiecie Z góry dzieki!
motyl321 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam wszystkich serdecznie . Jestem tu nowy a co mnie tu sprowadza....planuje kupic a4 b6 rocznik 2001-2003 benzyna najlepiej 1.8 t 150 k lub ten z moca 138 k . Mam nadzieje ze ta strona pomoze mi w wyborze jak i ułatwi mi samo serwisowanie samochodu .
Fitnesska Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam! jestem ,,szczęśliwą" posiadaczką Audi A4 B6. Mam wiele do nadrobienia, a to jest mój pierwszy krok, aby bliżej poznać tę markę. pozdr. Wioleta
HENO123 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam serdecznie, jestem ze Świnoujścia i jeżdżę Audi A4 model B7.
yduck Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam wszystkich fanów i użytkowników Audi
Gość [email protected] Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 (radom) Witam Wszystkich. Na wstepie chciałbym opisać moje autko a wiec a4 116 koni 1,9 tdi co jakiś czas zapala sie i gasnie mi kontrolka esp na zegarach na pomarańczowo Wydaje mi sie ze to pewnie jakiś czujnik sie piepszy......ale jaki i gdzie go szukać .......miał ktoś z was podobny przypadek?
Marilla Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam. Zgodnie z regulaminem chciałem się ze wszystkimi przywitać.
Rekomendowane odpowiedzi