marcino0288 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Od niedawna zostałem posiadaczem audi a4 b6 2004 r. Sprowadzone z Niemiec.
raedits Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam i pozdrawiam w ten piękny zimowy poranek. Za jakiś czas przymierzam się do kupna jakieś ślicznej A4, wobec czego mam nadzieję znaleźć na forum sporo użytecznych informacji dot. tego pojazdu.
ŁukaszA4 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam, 3 stycznia przyprowadziłem moją wymarzoną piękność, Audi A4 B5 1.9TDI. Autko jest 1995roku ale jak na te lata jest nawet w niezłym stanie, bynajmniej jak dla mnie. oczywiście ma swoje małe niedoskonałości ale w tym wieku dziwne by było gdyby auto było perfekt xD. A nawet jeśli to by kosztował dużo więcej... Tak że jeszcze raz witam wszystkich forumowiczów i mam nadzieję że dowiem się wielu rzeczy na temat naszych piękności, oraz i że ja będę pomocny, pozdrawiam z Kujaw.
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witaj Zapraszam na Meetingi Kujawsko-Pomorskie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20452.27705 :good:
Rekomendowane odpowiedzi