Lysy85 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 [3miasto] Witam mam na imię Daniel,od niedawna jestem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem A4 b6 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów jak i klubowiczów:)
KYZIOR Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nazywam się KYZIOR jestem z wrocka ,moją audiczkę mam prawie 4 lata. Pozrawiam wszystkich klubowiczów
j3drula Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam, na imię mam Robert Moja przygoda z A4 dopiero się zacznie, ale już na wstępie chciałem zaczerpnąć informacji i wiedzy w temacie eksploatacji auta. Co będzie.. A4 B6 w wersji Avant z oszczędnym i za razem popularnym motorem 1.9 TDI w 131 konnej wersji. Do tego dochodzi skrzynia Multitronic - warunek konieczny Kolor, to już kwestia raczej mniej brana pod uwagę. Na tą chwilę wszystko co chciałem przedstawić na początek, reszta będzie, jak auto stanie na placu pod domem. Pozdrówka dla Wszystkich Audifilów
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witaj Zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.48960
Rekomendowane odpowiedzi