pepsiboss Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam. Jestem Pepsi.. Na forum trafiłem bo szukam kilku informacji dotyczących aut gruby VW . Pozdrawiam
P4 Haman Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam Jestem posiadaczem Audi A4 Avant z silnikiem 1.9Tdi , mieszkam w Ferdynandowie jest to mała wioska w Woj. Wielkopolskim położona niedaleko Wyrzyska
Jambi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam wszystkich na forum, jestem nowy więc się przedstawiam i moje autko Mam na imię Kuba, a moje auto to Audi A4 B5 1.8T APU 150KM zdjęcia wkleję jak zrobię :decayed: Pozdrawiam )
Sekundka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Miło zawitać na forum z którym mam nadzieję w niedalekiej przyszłości będę miał wiele wspólnego Jestem aktualnie w trakcie poszukiwań a4 b5 w avancie z napędem quattro...mam nadzieję że obecni Ty użytkownicy będą w stanie mi pomóc w zakupie a później w ulepszaniu i doprowadzeniu do ideału pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi