slo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam wszystkich maniaków Po nocach spędzonych na wertowaniu OTOMOTO, przeglądaniu allegro, obserwowaniu giełd etc, wpadła mi wreszcie moja wymarzona aczwóreczka Model B6, rocznik grudzień 2001, 1.9 AWX 131PS, Avant. Czarnulka w pakiecie chrom. Z wyposażenia hmm standard, kolorowy fis, zmieniarka, pełna elektryka.. Obiecuje że będę o nią dbał, lał tylko najlepszą ropę oraz najszlachetniejsze oleje Pozdrowienia i szerokości !
krystyn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie z Warszawy! Właśnie nabyłem wspaniałe (mam nadzieję) Audi A4 1,9tdi z 2007r. Super wnętrze w skórze... autko na tyle atrakcyjne że juz pierwszego dnia na ulicy stolicy włamali mi się wybijając szybę!! Dziwne bo obok stało pełno wypasionych samochodów, widać przeszedłem chrzest Pozdrawiam Krystyn
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 05:40_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi