moriello Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich fanów . Nazywam się Michał jestem z Kluczborka (40 km na północ od Opola). Obecnie poruszam się w najzdrowszy możliwy sposób czyli rowerkiem, ale mam nadzieję że pomożecie mi znaleźć odpowiednie autko - oczywiście. Pozdrawiam !
schiller Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 witamy w klubie kolejnego opolanina jak bedziesz potrzebowal jakiejkolwiek pomocy to GG
RENGI Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich, zamieszkuję okolice Gorzowa i w najbliższej przyszłości zamierzam zamienić autko jakim się obecnie poruszam (Vectra na śliczną A4 B5 Avant. Mam nadzieję, że wertowanie stron tego forum ułatwi mi dokonanie dobrego zakupu. Pozdrawiam!
bolkobrody Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich posiadaczy CCCO !!
Pelex Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam! napewno na forum znajdziesz tego czego potrzebujesz
eve6 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam mam na imię Piotr jestem z Ełku, właśnie przymierzam sie do zakupu
KANZAS Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Hejka Posiadam autko tdi 1.9 only 90ps Silniczek to jednak wersja ahh czyli do 110 niewiele mu brakuje i do tego ta pompka pozdrawiam wszystkich
Gość zdeniu Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 witam ziomka kolego może zaprzęgniesz furkę i podjedziesz dziś na spocik http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=584.0 poznasz parę osób z klubu
Rekomendowane odpowiedzi