Michal-A4 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam wszystkich klubowiczów jestem z Nowego Miasteczka, od 3 tygodni posiadam piękną A4 B5 1.9 TDi sedan
TomsonSzczecin Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam wszystkich maniaków marki i modelu moje autko to stare poczciwe A4 B5 z rocznika 95 poj 1,6 mimo wieku i małej pojemności uważam te autko za ponad czasowe i nie zamienił bym na inne ja mam na imię Tomek i jestem ze Szczecina tyle o mnie pozdrawiam starych i nowych tych co byli i co będą
jrs77 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 1.9 TDI z 1995 roku....... Przeszłem na Audi z Fiata Uno.....
prott3 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jak widac po dacie rejestracji na forum jestem juz od jakiegos czasu ale jakos nie bylo czasu na przywitanie sie :/ Wiec dzis mowie wszystkim oficjalnie Dzien Dobry:) moja A4-ka to B8 2.7TDI `08 rok.
Nexmader Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich, mam na imię Krzysiek, jestem z Krakowa. Niedawno zakupiłem A4 Avant 1.8T z roku 1998r. Borykam się jak to każdy z używanym samochodem z kilkoma problemami o których napewno z Wami się podzielę Serdecznie pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi