TarekA4b6 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam ! nazywam sie Darek ,jestem alkoholikiem...bleee to nie to.. !! ...jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.9 tdi 2003r. 130 KM od paru dni i miło mi z tego powodu ,że mogę teraz należeć do tego klubu. pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protonus Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam wszystkich mam na imię Grzegorz i jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b5 1.8 z 1999r. 125 KM od paru dni i miło mi z tego powodu ,że mogę teraz należeć do tego klubu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bradley Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam wszystkich, jestem Krzysiek z Bielska-Bialej i zglebiam tajniki samochodow z napedem quattro aby nabyc takowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian455 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam Wszystkich jestem z województwa małopolskiego posiadam Audi a4 b5 z 2001roku silnik 1.9TDI 115km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witaj na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi