lukisz Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Jestem nowy na forum. Nie mam jeszcze swojego audi, ale zacząłem już poszukiwania. Szukam A4 B6 1.8T lub 3.0 B oczywiście z Q. Jeżeli ktoś z Was ma taki do sprzedania to proszę o kontakt. Pozdrowienia!
jaca.gsm Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam wszystkich! Moja rakieta to A4 1.8T 150KM Multitronic i mam nadzieję uzyskam mnóstwo przydatnych informacji na temat tego samochodu
adolf30 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Podłączenie telefonu do a4 b8 mmi Aby podłączyć telefon należy z panelu mmi wybrać przycisk tel., następnie na telefoie włączyć bluetooth i szukamy urządzenia powiązane na telefonie wyskakuje Audii UHF 2473 i akceptujemy , telefon automnatycznie przełancza się na pulpit wyśtlacza gdzie pojawia się książka adresowa. można dzwonić bez użycia telefonu, klawiszami z kierownicy . Powodzenia.
addassko Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 :hi:witaj, tutaj sie tylko witamy
kokos_a4 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Cześć. Jestem nowym użytkownikiem forum. Nie posiadam jeszcze własnego audi ale przymierzam się do zakupu najlepiej a4 b6 lub b7. Myślę, że to forum pomoże mi w znalezieniu dobrego autka. Pozdrawiam!!!! Kamil
Rekomendowane odpowiedzi