Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixusik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam, jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy zgromadzonej na forum. Szczęśliwym użytkownikiem Audi jestem od pół roku i nie było takiego pytania, na które nie znalazłbym odpowiedzi na forum. Jeszcze raz wszystkich gorąco witam i pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpilmen Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam wszystkich, posiadaczem audi jestem od czerwca, ale już się zakochałem w tej marce Super konkretne forum, pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofb Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 witajcie do tej pory bylem wyznawca mazdy ale ostatnio kreci mnie audi a4 no i zastanawiam się czy warto np. cos takiego: Oferta - Audi A4 - Audi A4 2008r 3.0 tdi Quattro Common rail 240PS S-line Wyposażenie: bi xenony + ledy do jazdy dziennej + spryskiwacze [mam mozliwosc kupna na fv na firme] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witaj P.S. to auto sprzedaje forumowicz, Miszel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy1991 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 hej jestem z okolic Kraśnika województwo Lubelskie. Aktualnie w posiadaniu A4 b7 sedan 2.0 TDI oraz A4 b6 Avant 1.9 TDI pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi