kartom36 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Cześć wszystkim od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 lift 2001r. 1,9TDI 115KM. Super autko jednak trzeba mu poświęcić trochę czasu ponieważ dość dużo przewodów jest uszkodzonych i wiele rzeczy nie działa jednak myślę że z Waszą pomocą uporam się z tymi usterkami. POZDRAWIAM Tomek.
krzysiek1996 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Od sierpnia jestem posiadaczem AUDI A4 B6 1,9 131 KM.
marekibeti Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 witam wszystkich władców pierścieni:hi: a4 posiadam od czerwca wcześniej byla a3:wink:
oczko991 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Hej, wszystkim, zamierzam się kupić a4. Witam na forum.
salluste Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jestem Łukasz, Na Forum trafiłem, kiedy potrzeba (a miała na imię Pęknięta Uszczelka Pod Głowicą) zmusiła mnie do rozejrzenia się za nowym autem (jednak Sierrę zawsze będę wspominał z sentymentem - zjechałem nią Polskę wzdłuż i wszerz ) Po małym rekonesansie wśród znajomych, jak i źródeł internetowych - wyszło, że będzie to właśnie Audi. Póki co, A4 właśnie - w wersji B5 - jest bardzo poważnie brane pod uwagę. Zgodnie ze sztuką, przekopuję na razie Forum w poszukiwaniu odpowiednich wskazówek (zastanawiam się jeszcze m.in. nad wersją silnikową - więc to dopiero początek poszukiwań). Na pewno niedługo zwrócę się do Was z bardziej konkretnymi pytaniami - tymczasem serdecznie pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi