julitawl Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam wszystkich maniaków audii :)Julita:thumbup1:
gawon99 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam wszystkich klubowiczów i forumowiczów tegoż klubu w nowym 2013 roku. Zarejestrowałem się aby móc przejrzeć wasze forum a także zadać wam użytkownikom ( Ekspertom ) parę pytań co do modelu A4.
Przybysz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemanko Wszystkim jeszcze jestem posiadaczem Opla ale w najbliższym czasie mam zamiar przesiąść się na Audi
adask0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam, postanowiłem się zarejestrować na forum auta którego jestem fanem i szczęśliwym posiadaczem od 3 lat. Na forum postaram się zdawać fotorelacje z większości robótek które wykonuje przy aucie sam lub zlecam fachowcom. Teraz pokrótce o a czwóreczce. Nadwozie Sedan. Rocznik produkcji 1996 Reaktor 1.9 tdi afn 110km. Skrzynia 4 biegowy automat.
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witamy na forum Na prezentacje i opis swojej masz w dziale Moja A4 B5
Rekomendowane odpowiedzi