AnaTom Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witajcie Jestem tu dlatego, że interesuje mnie zakup audi a4 b7. Korzystać z forum będę ja Anka i prawdopodobnie mój mąż Tomek a to wszystko przez Kubę, który mieszka jeszcze w moim brzuchu. To dzięki niemu nareszcie zamierzamy wymienić samochód na większy. Żadne kombi nam się nie podoba tak jak audi więc ostro poszukujemy wszelkich informacji na temat tego wózka I oczywiście cały czas poszukujemy interesującego nas egzemplarza. Pozdrawiam.
Marcin1072 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Siemanko Witam Jestem z Praszki małego miasteczka z województwa Opolskiego. Od 3 dni jestem posiadaczem Audi A4 b7 i dzięki niemu tutaj trafiłem , mam nadzieje ze będzie się tu miło spędzało czas. Pozdrawiam
Pompi1991 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam, mam taki problem, gdy zapne pas i pociągne go troche zaczyna mi piszczeć ze pas jest nie zapiety, gdzie jest uieszczony czujnik, jak to naprawic wymienic itd prosze o pomoc
ronnie77 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Posiadacz A6 C5 w "tedeiku" o mocy 130 KM pozdrawia kolegów z ciut mniejszych A czwórek
Rekomendowane odpowiedzi