beatam Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich! Nazywam się Beata pochodzę z woj.lubuskiego posiadam auto Audi A4 B6 2002ROK 1.9TDi ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Drezdenko. Witam wszystkich!
Marek1984 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Cześć wszystkim! Tak jak podpowiada nick mam na imię Marek. Moja Audiczka to A4 [b5] z 96r 1.9 TDI [110KM].
grom546 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich. Paweł, 23 lata na chwilę obecną posiadacz Audi A2. Zawitałem do was na forum ponieważ chciałem dowiedzieć się trochę więcej o Motul'u z allegro i tym od Dzika Przy wymianie na pewno skorzystam z drugiego wariantu Pozdrawiam
Kon1981 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Chciałbym gorąco was powitać i pochwalić się moim pierwszym Audi ( nie licząc A2 żony ) Zmieniałem Focusa MK2, miała być benzyna, wyszedł disel, miał być manual, a jest tiptronic, ale i tak jest piękny. Audi A4 B7, 3.Tdi quattro Sline, mam nadzieję że z Waszą pomocą trochę go ulepszymy Pozdraiwm
Rekomendowane odpowiedzi