musti Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytomy Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam all forumowiczów - jestem świeżym użytkownikiem wynalazku ze stajni audi i jak sądzę na dzień dzisiejszy zostanie ze mną na długo Przyczepności w każdym kółeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam kolegę ze wspólnej wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1977 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam. Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDI z 1995 roku silnik AFN. Myślę, że w razie jakichkolwiek problemów z moją niunią będę mógł liczyć na waszą pomoc. Pozdrawiam tj1977. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil86_Wwa Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam. Jak wymaga tego kultura i dobry obyczaj, wypada się przywitać, tak więc czynię to z wielką przyjemnością Jestem z Warszawy i mam na imię Kamil. Na dniach wejdę w posiadanie sedana A4 B6 1.9 tdi quattro Mam nadzieję a raczej wiem, że dowiem się tutaj wielu rzeczy dotyczących audi itp. oraz poznam ciekawych ludzi. Nie ukrywam, że nie posiadam zbyt dużej wiedzy na temat audi ponieważ jest to moje pierwsze auto tej marki. Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi