dariusz_k Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Moje autko A4 Avant 1,8 2000r, nie zdazylem sie nim jeszcze nacieszyc ale z forum wiem o nim wiecej niz "z dotyku"
smiczug Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam wszystkich na forum , śledze już od jakiegoś czasu różnego rodzaju tematy poruszane na tym forum i doszedłem do wniosku , że warto byłoby uczestniczyć w nie jednej korespondencji. Jestem właścicielem a4 1,6 ADP z 95 roku , z auta jestem bardzo zadowolony ale tak jak większość posiadoczy auta też borykam się z róznego rodzaju problemami .Pozdrawiam wszystkich .
iemen Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam serdecznie i przesyłam pozdrowienia ze słonecznego Ostrowa :>
Iverson Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witaj kolego! Zapraszamy na spoty do Kalisza!!
a4wroc Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam Wszystkich! Szanowne AFN 110 i 300 tys na liczniku pzdr wszystkich audiczkow
Rekomendowane odpowiedzi