skPEPE Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Siemka wszystkim, dwa dni temu zostałem posiadaczem a4 z 1995 Jak narazie stoi na podnosniku i sukcesywnie prace brna do przodu bo poprzedni własciciel nie dbał o nia zbytnio ://. Mam nadzieje ze szybko uporam sie z wszystkim i byda cieszył sie z jazdy pozdro 4 all.
witeek77 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Witam Wszystkich. Wreszcie zakupiłem wymarzone autko więc od dziś będę tu zaglądał. [A4 B5 Avant II lift 1.8 ARG]
Dzyrek Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Cześć Postanowiłem się zapisać na wasze forum bo stałem się niedawno szczęśliwym posiadaczem Audi. Wiem że na forach można dowiedzieć się wielu interesujących i potrzebnych informacji a także porad na temat właśnie tego modelu z czego jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieje że niedługo opanuje płynne poruszanie się po stronie i będę mieć okazje wybrać się na swój pierwszy spot. Pozdrawiam wszystkich Mateusz.
maciej_21 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Kłaniam się nisko Mam na imię Maciej i jestem z Wolsztyna (miasteczko między Poznaniem, a Zieloną Górą). Jestem posiadaczem dwóch Audi A4 B5...jedno na części z silnikiem 2,6 V6 ABC .... drugie w całości na sprzedaż 1,6 benzyna 1995 rok.... ale o tym już napisze gdzie indziej. Pozdrawiam i jeszcze raz witam
Rekomendowane odpowiedzi