pochciu Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam, mam na imię Paweł i jestem świeżym posiadaczem audi a4. Zaglądam tu od ok. 2 tygodni i chciałbym coś pomodzić ale najpierw zgodnie z regulaminem chciałem się przywitać a następnie w odpowiednim dziale skorzystać z waszej wiedzy i podpowiedzi.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXo00 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Cześć wszystkim! Mam 21 lat, od małego interesuje się motoryzacją i informatyką. Studiuje Informatyke na PWr. Samochodu jeszcze nie mam, ale jestem w trakcie poszukiwania A4. Celuje w A4 z początku produkcji z silnikami 1.8 lub 1.8T, ewentualnie jak się trafi perełka to i 1.6 wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck1986 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie, od 2 tygodni mam Audi a4 b6. Jestem z woj. Opolskiego ale obecnie Frankfurt am Main. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 witaj na forum:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exustio Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam Wszystkich, Nazywam się Michał i dopiero co zaczynam przygodę z tą piękną bestią, która nosi nazwę AUDI. Moja bestyjka, to AUDI A4 Kombi 1.8. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo pomocnych tematów jak i pomoc ze strony kolegów bardziej doświadczonych przy eksploatacji tej maszynki. Oczywiście z biegiem czasu i ja będę mógł służyć pomocom innym. Pragnę jeszcze raz wszystkich powitać i podziękować za chwilkę poświęconą przeczytaniu mojego powitania. Do zobaczenia w jakimś wątku, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomaleq99 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Cześć Jestem z okolic Poznania (Koziegłowy). Samochodu marki Audi jeszcze nie mam, ale jestem w trakcie poszukiwań tej jedynej A4 B7 Avant (Benzyna :1.8T, lub 2.0). I mam nadzieje, ze będę mógł się nim pochwalić na forum Pozdrawiam Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 witaj na forum:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi