jacek70 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Jestem nowy na forum i mam problem z A4 1.8T Quattro BFB.Od paru dni zapala się i czacami gaśnie kontrolka airbag po czym znów się zapala.Diagnostyka Vag pokazała błąd 028E(napinacz pasa kierowcy wartość max. przekroczona)Po wykasowaniu błąd powraca.Bardzo proszę o pomoc co robić i o ewentualnego speca w Krakowie.Wielkie dzięki.
WicusN Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 :grin:Odnalazłem to forum dzisiaj. Nie mam jeszcze A4 - na razie się rozglądam przed zakupem. Zastanawiam się nad B6 z 2003/2004 roku z silnikiem 1.8T i napędem Quattro. Na forum szukam informacji, czy warto zakupić właśnie w wersji 4X4 i na co należy zwracać uwagę przy zakupie. Pozdrawiam
Bejerbone Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Witam serdecznie . Na forum jestem nowy ale miałem już do czynienia z Audi W zasadzie już 6 audi było w mojej rodzinie . Od 80 ,po a4 b6 ,a6 c5 i c6 ... zaufanie i sentyment do marki . Pozdrawiam wszystkich Audimaniaków
Rekomendowane odpowiedzi