sito001 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Jestem nwy i wlasnie zastanawiam sie nad zakupem A4 B8 2008 2.0 TDI 140 KM Mam nadzieje ze mi doradzicie i bede szczesliwym posiadaczem tego wspanialego autka Wielkie dzieki
Arus1991 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nazywam się Arek mam 22 lata ,moje auto to audi a4 b5 z 95 roku ,mam nadzieje ,że będe mógł skorzystać z pomocy innych forumowiczów, jak i oczywiście sam chętnie pomogę , jeśli tylko będe w stanie:) Pozdrawiam wszystkich miłego dnia
soulck Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam Paweł 28 lat. AUTO PLANUJĘ a4b6. FORUM- NAJLEPSZA SKARBNICA WIEDZY OD WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW...
boband1 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Od niedawna jestem posiadaczem a4 1999 1.9 tdi 110 km juz po przejechaniu paru kilometrow widzę że auto wymaga kilku napraw mam nadzieję że znajdę w klubie pomoc w rozwiązanu kilku problemów ja z mojej strony postaram się też pomóc jak będę umiał cos doradzić
Rekomendowane odpowiedzi