vp-tdi Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 jak w temacie witam wszystkich z motoryzowanych
sidor3 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam, Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.8T quattro, dlatego też tu trafiłem. Moje poprzednie auto, to było i jest audi, stara niezawodna 100 c3 tzw. "CYGARO". Dlatego też wybór padł na audi. Co do cygara to można powiedzieć że było już 2 razy na księżycu i z powrotem . A tak wogule to jestem Mateusz z Krakowa i mam nadzieje że znajdę tu kilka cennych porad na temat mojego "nowego" autka. Pozdrawiam
djmaqs Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Siema! Chciałbym rozpoczac nowy rozdzial w swoim zyciu , porzucic stara milosc (bmw) i sprobowac czegos nowego. padlo na audi. za posrednictwem tego forum chce dowiedziec sie z pierwszej reki o zaletach i slabych punktach oraz pomocy w wyborze a4-rki. pozdrawiam tomek
syneq Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam! tu Marek od 2 tygodni posiadacz a4 b8 avant
Rekomendowane odpowiedzi