Gilmor i Bosia Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jesteśmy z Gliwic. Ja (Gilmor) wraz z moją narzeczoną (Bosia) staliśmy się szcześliwymi posiadaczami naszej wymarzonej, oczekiwanej i ukochanej "Adusi" 7 sierpnia 2008 r. Dziś postanowiliśmy dołączyć do klubu, bo przecież w gronie przyjaciół raźniej. Pozdrawiamy serdecznie!
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Gdzie dowiem się czegoś na temat tego modelu? użyj opcji szukaj znajdziesz zapewne wiele rzeczy które będą Ci przydatne lub w dziale zakup kontorolwany witaj na forum
reds33 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów
JanuszM7 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Mam na imię Janusz, i nie mam jeszcze Audi A4 ale zamierzam nabyć :-)
pablo17_18 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 chcialem sie przywitac i zapytac co tu trzeba zrobic zeby znalezc tematy na forum ;]? bo ja tu nic nie moge znalezc :
Rekomendowane odpowiedzi