jamazla Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Witam wszystkich klubowiczów. Jestem Marek z Lublina. Od dłuższego czasu jeżdżę Audi a4 b5 z 1.8t i od pewnego czasu zaczynam sam coś działać przy samochodzie. Bardzo chciałbym móc dzielić się zebranymi przeze mnie spostrzeżeniami oraz poznawać nowe wiadomości tutaj na forum. Liczę, że będę miał okazję zagościć również na spoty organizowane w moim regionie.
arnoldasl Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 elo elo. mam audi A4 avant '97 rok, 1.8t quattro. srebrne
artur87 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 witam wszystkich klubowiczów. jestem Artur i jeżdze swieżo kupionym audi a4 avant b7 s-line. pozdro:wink:
roger3217 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Witam jestem nowy, obecnie jestem w posiadaniu VW golfa iv lecz planuje zakup a4 b6. Pozdrawiam
BartC1985 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Witam wszystkich serdecznie. Wkrótce chciałbym zostać właścicielem Audi dlatego zapisałem sie do forum. Pozdrawiam Bartek
Rekomendowane odpowiedzi