marcin1405 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 witam. mam problem z oświetleniem wnętrza w audi a4 b5 1996r 1.9 tdi 110 KM jest tak: centralny zamek działa jak chce, domykanie szyb działa bez uwag (tylko z kluczyka bo pilot nie działa), a oświetlenie wnętrza działa TYLKO I WYŁĄCZNIE włączając ręcznie. świecą wszystkie lampki. czy ktoś mi pomoże? przyczyna tkwi w pompce centralnego zamka ? czy może mam szukać modułu komfortu (którego nie ma pod fotelem kierowcy)? czy może krańcówki w drzwiach kierowcy i pasażera będą tego przyczyną? Pomóżcie! z góry dzięki.
xhards Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam wszystki audi maniaków Ja puki co śmigam cytryną ale niedługo może i audik będzie
kuba1989 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam. Jestem Kuba z Lbn. Nabyłem niedawno czarne a4 od kolegi assist. Pozdro
kubapn Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Siema mam na imię Kuba jestem z Poznania obecnie jeżdżę Ibizą FR, która jest na sprzedaż. Po sprzedaży chciałbym kupić A4 B5 lub B6 Najlepiej 130 ps z 6 skrzynią w dieslu, tak że jak by ktoś miał coś ciekawego na sprzedaż to proszę o kontakt. Jak co chętnie pomogę w zakresie auto klimatyzacji, chłodnictwa itp
radekpower50 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Cześć mam na imię Radek obecnie jeżdżę a4 b8 1.8 tfsi a w garażu trzymam starą 80 b3 bo mam sentyment do audi
genesis1 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Czesc. Mam mam imie Piotrek i jestem mechanikiem samochodowym. Aktualnie poruszam się Toyota Avensis;-).Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi