rjpl Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Hej jestem Rafał, pijam tylko w weekendy Pozdrawiam Rafał
Badik Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Ello. Witam wszystkich forumowiczy i forumowiczki Jak narazie jestem posiadaczem Hondy Civic VI, lecz rozglądam się nad kupnem Audi a4 b6:) W takim wypadku zalogowałem sie na forum by wzbogacic wiedze na ten temat:) Mysle ze cos podpowiecie Pozdrawiam.
bzykbtr Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam wszystkich! mam na imię Marcin i jestem posiadaczem audi a4 b6 3.0 v6 + lpg sedan z którą nie mogę do końca dojść ładu ... pozdrawiam.
artek.sz Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Czesc, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 2.0TDI z 2007 roku. Mam nadzieje ,że znajde tu ciekawostki dotyczące mojego auta. Pozdrawiam.
woytazz Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam wszystkich. Od ~pół roku jestem posiadaczem A4 B5,narazie skromna seria,1.6 manual.Po zimie zamierzam wprowadzić kilka modyfikacji i postaram się pochwalić tym na forum,możę jakiś mały worklog czy coś w tym stylu.Do tego czasu będę raczej biernie obserwował forum,chyba,że będę rzeczywiście potrafił w czymś pomóc . Pozdrawiam
mirekkk Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4B8 Awant 2010 mam nadzieję wiele ciekawych porad od szanownego grona na forum.
Rekomendowane odpowiedzi